کتاب «شرح آزمونی قانون مجازات اسلامی» نوشته‌ی احمد غفوری یکی از کتاب‌های عالی برای آمادگی در آزمون‌های حقوقی مثل وکالت، قضاوت و سردفتری هست. این کتاب به‌صورت ماده‌به‌ماده، نکات مهم و لازم رو آورده که می‌تونه حسابی به داوطلبا کمک کنه.

نویسنده این کتاب سعی کرده توضیحاتش رو ساده و مختصر بده و از آوردن نظرات زیادی پرهیز کرده تا کار یادگیری رو راحت‌تر کنه. در واقع، نکاتی که بیشتر مورد توجه طراحای آزمون هست، توی کتاب گنجونده شده.

یکی از ویژگی‌های خوب این کتاب اینه که فقط به مواد قانونی بسنده نکرده. بلکه آرای وحدت رویه، نظرات حقوقدان‌ها و قوانین خاص مرتبط هم آورده تا اطلاعات کامل‌تری به دست بیاری. علاوه بر این‌ها، توی کتاب از مثال‌ها و جدول‌های کاربردی استفاده شده تا یادگیری برات آسون‌تر بشه.

قیمت

550,000 تومان
اشتراک 0دیدگاه 79 بازدید

کتاب «شرح آزمونی قانون مجازات اسلامی» نوشته‌ی احمد غفوریه؛ همون استاد معروفی که خیلی از حقوق‌خوان‌ها با کتاباش آشنا هستند. این کتاب توسط انتشارات آریا داد چاپ شده و کلی به درد بچه‌های حقوق برای آزمون‌ها می‌خوره. توی ادامه قراره یه معرفی کوتاه و جمع‌وجور از این کتاب داشته باشیم تا ببینیم چرا انقدر پرطرفداره شده این کتاب!

کتاب حقوق جزا احمد غفوری

 

کتاب حقوق جزا احمد غفوری

 

اگه بخوای یه کتاب جمع‌وجور و کاربردی برای درس حقوق جزا پیدا کنی، احتمال زیاد اسم «شرح آزمونی قانون مجازات اسلامی» از احمد غفوری به گوشت خورده. این کتاب به خاطر سبک آزمونی و حجم مناسبی که داره، حسابی بین داوطلبای آزمون‌های حقوقی محبوب شده.

نویسنده تو این کتاب، اول هر ماده‌ی قانونی رو آورده و بعدش به نکات مهم و کلیدی اون ماده پرداخته. حتی جایی که لازم دونسته، ربطش رو به مواد دیگه هم گفته تا مطلب بهتر جا بیفته. از طرفی، استفاده از مثال‌ها و جدول‌ها هم باعث شده فهم مطالب خیلی راحت‌تر بشه.

یکی دیگه از نکات مثبت این کتاب اینه که با یه جلد سر و ته هم حقوق جزای عمومی رو جمع کرده، هم اختصاصی رو. همین باعث شده خیلیا سراغش برن، چون هم خلاصه‌ست، هم مفید. برات در ادامه برخی از ویژگی های این کتاب رو میگم.

 

ویژگی کتاب حقوق جزا احمد غفوری

 

کتابی با رویکرد آزمونی برای داوطلبین آزمون های مختلف حقوقی، تا داوطلبانی که معمولا توانایی یا زمان لازم برای خواندن منابع سنگین و جداسازی مطالب مختص آزمون ها را ندارند بتوانند با خواندن کتابی که رویکرد صرفا آزمونی دارد نتیجه مطلوبی در درس جزا کسب کنند.

پرهیز از ارائه نظرات متعدد و ذکر نظر مورد نظر طراحان آزمون های حقوقی.

این کتاب که صرفا جنبه آزمونی دارد فقط نظری که در آزمون های حقوقی ملاک است (صرف نظر از اینکه از نظر علمی صحیح هست یا اشتباه) ذکر شده است.البته در موارد بسیار معدودی نیز ذکر شده است.

تمامی مواد قانونی مرتبط به صورت یکجا در انتهای کتاب توضیح داده شده است.

در این کتاب مواد قانون به ترتیب آمده است اما موادی که دارای ارتباط هستند به صورت یک جا و با هم توضیح داده شده است.

پرهیز از ارائه نظرات متعدد و ذکر نظر مورد نظر طراحان آزمون های حقوقی و نظری که در آزمون های حقوقی ملاک است (صرف نظر از اینکه از نظر علمی صحیح هست یا اشتباه) ذکر شده است.

 

بررسی کتاب حقوق جزا غفوری

 

اگه به صفحه‌های کتاب نگاهی بندازی، می‌بینی که نویسنده اول هر ماده‌ی قانونی رو توی یه کادر خاکستری رنگ جداگانه آورده و بعدش وارد توضیحات و نکات مربوط به اون ماده شده. این سبک نوشتن واقعاً سه تا مزیت مهم داره:

  1. دیگه لازم نیست هی بری سراغ کتاب قانون جدا، چون همه‌چی همین‌جاست.

  2. کلی تو وقتت صرفه‌جویی میشه.

  3. کم‌کم با لحن و سبک نوشتن قانون‌گذار هم آشنا می‌شی.

نکته‌ی جالب دیگه اینه که وقتی نویسنده نکات هر ماده رو باز می‌کنه، باعث میشه بفهمی دقیقاً کدوم بخش‌های اون ماده برای آزمون اهمیت بیشتری دارن. یعنی بدونی چی رو باید جدی‌تر بخونی.

 

نمونه صفحه کتاب حقوق جزا احمد غفوری

 

یه نکته‌ی دیگه که تو کتاب حقوق جزای احمد غفوری به چشم می‌خوره و میشه گفت جزو ویژگی‌های خوبشه، اینه که نویسنده تو بعضی از مباحث، قبل از اینکه بره سراغ مواد قانونی و نکاتشون، یه مقدمه‌ی کوتاه و توضیح اولیه داده. این کار باعث میشه خواننده قبل از خوندن اصل مواد، یه دید کلی و آمادگی ذهنی نسبت به موضوع داشته باشه.

تو خودِ کتاب هم این مورد مشخصه و کاملاً دیده میشه، چون نویسنده با این کار خواسته فهم مطالب رو راحت‌تر و روان‌تر کنه.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

احمد غفوری

ناشر

آریا داد

محتوا

قانون محور

سبک

آزمونی

نوع

آموزش محور

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “شرح آزمونی قانون مجازات اسلامی غفوری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =